Het is iedereen bekend: we moeten ” van het gas af”.

De gemeente is in een aantal wijken al druk bezig met het loskoppelen van woningen van het aardgas. Voor onze buurt (*) staat er echter nog niets concreets op de planning.

Dat is begrijpelijk: de huizen in ons deel van Arnhem-Noord  zijn zeer divers, zowel in bouwjaar als bouwaard. Dat maakt het niet makkelijk om voor een standaardoplossing te kiezen. Om een beeld te krijgen hoe we als bewoners met de transitie om zullen moeten gaan, zijn we op zoek naar enthousiaste meedenkers.

We zoeken mensen die graag nu al willen nadenken over wat de mogelijkheden voor onze buurt kunnen zijn en daar wat tijd in willen steken om kennis te vergaren en die te delen in een werkgroep(je). Deskundigheid op enig vlak is fijn, maar niet noodzakelijk. Eigenschappen als creativiteit en realiteitszin zijn een pré.

We starten vanaf ‘nul’, dus nodigen wij jullie van harte uit om je aan te melden voor een eerste bijeenkomst die op zijn vroegst in oktober zal plaatsvinden.

Nieuwsgierig of al enthousiast? Meldt u snel aan via info@bnkarnhem.nl onder vermelding van uw naam en huisadres.

Noot*: onze buurt beslaat het deel dat wordt omsloten door Dalweg, thomas á Kempislaan, Rosendaalsestraat, Monnikensteeg, Weg achter het Bos en Apeldoornseweg (zie schema).