Bewonersnetwerk Klarenbeek zet zich in om onze buurt in beeld te houden bij de gemeente en om u te informeren over zaken die ons allen aan gaan. Wij – het bestuur – zijn 5 betrokken bewoners die met plezier voor u in touw zijn en u van informatie voorzien. Echter……. : Voor een paar zaken hebben wij uw hulp nodig en zouden wij het erg op prijs stellen als u zich voor een activiteit aanmeldt.

Dat geldt zeker voor de volgende aandachtspunten:

AED (Automatische externe defibrillator) installatie in de wijk?:

Wij zijn bezig om in onze wijk een AED (hartbewaking) te krijgen: op dit moment bevindt zich er een op zwembad Klarenbeek, maar die is niet altijd bereikbaar.  Wij zoeken mensen die zich willen inspannen om dit te organiseren. Niet alleen de aanschaf, maar ook een netwerk van bewoners die het apparaat – na een korte cursus – kunnen bedienen, iemand die de AED regelmatig controleert en/of onderhoudt etc.

Kortom: als u interesse heeft, meldt u aan of neemt u even contact op met een van ons voor een nadere toelichting:

mailto:info@bnkarnhem.nl

Heeft u een bijzonder idee aangaande onze buurt?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We kunnen dan gezamenlijk bekijken of – en hoe we daar invulling aan zouden kunnen geven.

mailto:info@bnkarnhem.nl

 

Oproep bezorger:

Voor ons collega-bewonersnetwerk St Marten/Sonsbeek zoeken wij iemand zie 6 x per jaar de wijkkrant van St Marten/Sonsbeek zou willen bezorgen in een klein deel van ons gebied.

Het gaat dan om een stukje van de Dalweg/Hommelseweg.

Bezorging vindt dus 6x per jaar plaats, te weten eind december, eind februari, eind april, eind juni, eind augustus en eind oktober.

Uw aanmelding ontvangen wij graag via:

 

mailto:info@sintmartensonsbeekkwartier.nl