Gaat u mee op ontdekkingstocht?

Na twee jaar verplichte rust vanwege corona, organiseert de Gemeente weer weer een schouwwandeling in park Klarenbeek. Deze zal plaatsvinden op donderdag 11 òf op donderdag 18 november van 15.00 tot circa 17.00 u. De definitieve datum moet nog door de Gemeente worden vastgesteld. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze (schouw)wandeling !

In de Gemeentelijke beleidsplannen staat dat er tweemaal per jaar door de afdeling Bossen en Parken een schouw zal plaatsvinden om de staat van het betreffende park in beeld te krijgen. Deze schouwen vinden plaats in de vorm van een wandeling, waar iedere Arnhemmer aan kan deelnemen.

Onder de deskundige leiding van deze afdeling wordt verteld wat de eventuele plannen zijn die bij de gemeente leven en hoe de gebruikers/bezoekers hier tegenaan kijken. Tijdens deze wandelingen krijgen de ambtenaren ook informatie vanuit de parkgebruikers en zij staan open voor suggesties.

De ervaring leert dat deze wandelingen uitermate leerzaam en leuk zijn. Binnen ‘Parken en Bossen’ is heel veel kennis; niet alleen over de natuur maar ook over de historie van het betreffende park.

Wilt u op  aan deze schouw deelnemen, kunt u zich opgeven via ons webadres: info@bnkarnhem.nl.  De definitieve datum maken wij bekend zodra we die hebben ontvangen van de gemeente!

U ontvangt van ons ruim voor die tijd een locatie waar we verzamelen voor gemeenschappelijke rondgang.