Bewonersnetwerk Klarenbeek (BNK) is wegens het vertrek van één van haar bestuursleden op zoek naar een nieuw bestuurslid.

 

Als BNK willen we graag versterking van ons bewoners netwerk. Het Bewonersnetwerk Klarenbeek is opgericht in april 2018 en bestaat uit 6 bestuursleden. Wij hebben als doel het bevorderen van de betrokkenheid van de bewoners het vergroten van de invloed van bewoners van ons werkgebied. Het werkgebied bestaat ruwweg uit het gebied tussen Dalweg-Thomas a Kempislaan- Roosendaalseweg- Monnikensteeg- Weg achter het bos- Apeldoornseweg.

Dit proberen we te bereiken door ‘onze inwoners’ te betrekken bij de vraag hoe de leefbaarheid van ons werkgebied nog verder verbeterd kan worden en -indien mogelijk- wij onze invloed kunnen uitoefenen op veranderingen in de ruimtelijke inrichting en woonbeleving. Hiertoe komen we een keer of 5 per jaar, of vaker indien nodig bij elkaar om eea. te bespreken. Op onze website staan de projecten waar we ons zoal mee hebben beziggehouden en bezig zijn.

BNK probeert dit te bereiken door o.a.

  1. De verbinding te leggen tussen bewoners.
  2. Het onderhouden van structurele contacten met de gemeente Arnhem en initiatiefnemers.
  3. Het waar nodig actief in contact treden met wijk overleggen in omliggende wijken en andere platforms.

Bewoners in het gebied die zich actief willen inzetten voor het behoud van de kwaliteit van ons gebied en interesse hebben om bestuurslid te worden, worden uitgenodigd hun belangstelling kenbaar te maken door contact op te nemen.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Dat kan via e-mail:  info@bnkarnhem.nl of telefonisch bij Wim Teeuwisse (voorzitter/ 06-13226514)  of Kees Kleinendorst (secretaris / 06-12645824.)