In de periode van 14 tm 28 augustus worden er werkzaamheden aan de Apeldoornseweg uitgevoerd tussen de Weg achter het Bos en viaduct Cattepoelseweg

Deze werkzaamheden vinden plaatst omdat de gemeente de 70-kilometerwegen binnen de stadsgrenzen terug wil brengen naar de gebruikelijke 50 kilometer per uur. Het wegprofiel wordt daarom aangepast en er komt (nog) meer groen.

De gemeente laat het asfalt vervangen door stil asfalt. Ook wordt op de fietspaden een nieuwe toplaag aangebracht en worden de groenstroken verbreed. De huidige bushalte richting Apeldoorn wordt verplaatst naar de andere zijde van de Weg achter het Bos in de hoek van Saksen-Weimar.

Door de werkzaamheden zal dit deel van de Apeldoornseweg, dus tussen de Weg achter het Bos en het Viaduct Cattepoelseweg, in de periode van 14 augustus tot en met 25 augustus voor alle verkeer worden afgesloten. Aanwonenden kunnen via de Hommelseweg en de Wagnerlaan hun woningen bereiken.

De gemelde periode kan uitlopen als de weersomstandigheden tegen zitten of als er zich onvoorziene (b.v. riolerings-)problemen voordoen. Omleidingsroutes (zie bijlage) zullen uiteraard worden aangegeven.

 

Het overzicht van de uit te voeren werkzaamheden en de omleidingsroutes kunt u hieronder lezen/zien in de brief zoals die eind juli door de gemeente Arnaan de betrokken bewoners is verzonden: