Buurtprogramma Klarenbeek e.o.  2022-2023 in concept  gereed

Voor een aantal wijken in Arnhem heeft de gemeente Arnhem inmiddels ‘wijkprogramma’s’ ontwikkeld. (https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Wijken/wijkactieplannen)

BNK heeft voorgesteld voor het gebied Klarenbeek en omgeving een eigen ‘buurtprogramma’ te ontwikkelen. Dit, omdat  ‘Klarenbeek’ nu wel erg ‘verstopt’ is  op de gemeentelijk website (https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Wijken/wijkactieplannen). Volgens de grenzen van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) is Klarenbeek als ‘buurt’ onderdeel van de wijk Monnikenhuizen maar de grenzen die BNK hanteert, overlappen ook andere wijk- en buurtgrenzen (Alteveer Cranevelt / St. Marten – Sonsbeek).  Alle reden dus een eigen programma voor Klarenbeek e.o. te maken.

Begin dit jaar heeft BNK een eerste concept 2022 aan de gemeente voorgelegd en inmiddels is er een gemeenschappelijke tekst (2022- 2023) die gemeente Arnhem en BNK graag met de bewoners willen bespreken. Dit zal gebeuren na de zomervakantie op:

Dinsdag 20 september 2022

Locatie:           Restaurant De Burcht van de Drie Gasthuizen

                        Rosendaalseweg 485, 6824 KK Arnhem.

Aanvang         19.30 uur.

Bewoners zullen hiervoor via een digitale nieuwsbrief (begin september 2022) een uitnodiging ontvangen. Als u deze nieuwsbrieven nog niet ontvangt: Klik dan HIER om u te abonneren op de BNK nieuwsbrief  Wijst u vooral ook andere  geïnteresseerde buurtgenoten op de mogelijkheid  om op deze manier eenvoudig op de hoogte te blijven van wat er in onze buurt speelt?

Uiteraard is het ook nu al mogelijk te reageren op het gemeenschappelijke concept.  Klik HIER om uw opmerkingen op het concept buurtrogramma kenbaar te maken

Graag ontmoeten we op 20 september en / of ontvangen we al eerder per e-mail uw aanvullingen en opmerkingen bij het bijgevoegde concept : Lees HIER het concept Buurtprogramma Klarenbeek e.o. 2022-2023 van BNK en gemeente Arnhem . pdf